"Zimski format"

Projektom "Zimski Format" na Platku 4.3.2023. željeli smo pozvati učenike ŠPUR-a na dvodimenzionalno i trodimenzionalno kreativno izražavanje crtežima u snijegu i izradom skulpture.

Naglasak projekta je na istraživanju i spajanju s prirodom kroz kreativni rad i tjelesnu aktivnost te usvajanje novih iskustava, oblika i metoda stvaralačkog rada.

U cjelodnevnom druženju nastala je skulptura i crteži u snijegu a u drugom dijelu dana učenici su upotpunili vrijeme rekreacijskim aktivnostima sanjkanjem i šetnjom.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovom projektu i doprinijeli nastanku djela.

Učenice koje su sudjelovale u projektu: Elena Marenić, Ida Tomić, Laura Barac, Ivona Lazić, Eni Širola, Mateja Šimanić, Ema Brčić, Marta Jerković.

Voditeljice projekta: nastavnice Tatjana Masterl (stvaralačko-kreativni dio), Katarina Stojević (sportsko-rekreacijski dio), suradnica (trodimenzionalno oblikovanje) Ines Milčić, također zahvaljujemo Mirti Grandić koja je podržala projekt svojim prisustvom i pomoći.

 

ožujak, 2023.

Odabir lokacije - ovdje će biti dobro Skica po kojoj se kreće u izradu skulpture Radovi počinju Učenice i kašete su spremne Svi zajedno u poslu Voditeljica Tatjana Snijeg, snijeg ... Bez lopata ništa Osnovna forma je skoro gotova Oblikovanje ... Izvedena je i rupa, dodaju se izbojci Sve ide po planu - provjera skice A onda spontano krene ideja izrade glava Glave nastaju Udružene snage Ova mi liči na ... :) Idemo još ovu ... A onda spontano krene dodavanje loptica ... Glave su gotove ... Glave I još glave ... Moralo se dopisati i ŠPUR :) Za to vrijeme nastaju i crteži u snijegu Izvođenje crteža gaženjem A skulptura je došla do finala Pogled na skulpturu Pogled na skulpturu Pogled na skulpturu Gotovi crteži u snijegu Crteži u snijegu Zajednička fotka - autorice skulpture i crteža Slikanje sa skulpturom Slikanje sa skulpturom Slikanje sa skulpturomProlaznici su odmah navalili na fotografiranje sa skulpturom ... :)
Svi smo zadovoljni sa učinjenim te se nadamo Zimskom formatu i sljedeće godine! jquery lightbox for videoby VisualLightBox.com v6.1