Školski posjet Zagrebu

Dana 17.ožujka 2023. godine učenici Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci u pratnji 13 profesora krenuli su put Zagreba održati nastavu u muzeju te u razgled grada tokom održavanja Festivala svjetla.

Učenici prvih razreda posjetili su Tehnički muzej te razgledali središte grada, dok su učenici drugih razreda posjetili Muzej Grada Zagreba i izložbu Otona Ivekovića u Galeriji Klovićevi dvori.

Učenici trećih i četvrtih razreda posjetili su Muzej suvremene umjetnosti gdje su imali organizirana vodstva i radionice.

Od 18 sati svi učenici i profesori razgledali su Festival svjetla. Nakon skupljenih dojmova, priča i fotografija prenosimo vam kako nam je bilo ...

 

ožujak, 2023.

 
ŠPUR u Zagrebu - Tehnički muzej ŠPUR u Zagrebu - Tehnički muzej ŠPUR u Zagrebu - Tehnički muzej ŠPUR u Zagrebu - Tehnički muzej ŠPUR u Zagrebu - Tehnički muzej ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - MMSU ŠPUR u Zagrebu - Festival svjetla ŠPUR u Zagrebu - Festival svjetla ŠPUR u Zagrebu - Festival svjetla ŠPUR u Zagrebu - Festival svjetla ŠPUR u Zagrebu - Festival svjetla ŠPUR u Zagrebu - Festival svjetla jquery lightbox for videoby VisualLightBox.com v6.1