Uređeni izlozi poglavarstva Grada Rijeke

Na pročelju poglavarstva Grada Rijeke djelatnici Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci uredili su i postavili tri izloga.

U prvom izlogu je postavljena virtualna projekcija putem koje se predstavlja Škola za primijenjenu umjetnost u Rijeci kao odgojno obrazovna ustanova.

Drugi izlog prezentira trodimenzionalne oblike uporabno-dekorativnih predmeta, dok su u trećem izlogu postavljeni dvodimenzionalni radovi iz predmeta i zanimanja koji preferiraju takav oblik vizualno-likovnog izričaja.

Izlozi će se tokom dobivenih termina mijenjati sukladno procijeni Škole te će se tako postav dinamizirati i u konačnici vizualizirati veći raspon djelokruga poučavanja kroz radove učenika.

 

Dođite, prošetajte, pogledajte!!!

 

ožujak, 2023.

ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke ŠPUR u izlozima poglavarstva Grada Rijeke jquery lightbox for videoby VisualLightBox.com v6.1