Virtualna izložba - radovi učenika Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci nastali tijekom nastave na daljinu od 18. ožujka do 20. travnja 2020.

Pandemijska situacija u svijetu prisilila nas je da redefiniramo svoje nastavne planove, zadaće i kao odgovor na neželjenu izolaciju započnemo jedinu vrstu komunikacije koja je dozvoljena u ovim novim i sada više ne tako nepoznatim okolnostima.

Virtualnom izložbom Škola za primijenjenu umjetnost u Rijeci nastavlja sudjelovati u kulturnome životu svojega grada, a i šire. Ovdje su predstavljeni učenički radovi nastali u periodu od 18. ožujka do 20. travnja, dakle u onom periodu kada je započela tišina. Četiri smjera, četiri vrsta dizajna - Grafički dizajn, Aranžersko-scenografski dizajn, Kiparski te Industrijski dizajn – i radovi koji dokazuju da izolacija ne pobija kreativnost, već upravo suprotno.

Zahvaljujemo našim učenicima na podršci i razumijevanju te suradnji u novonastaloj situaciji u kojoj smo još jednom pokazali trud, volju i zajedništvo.

Veselimo se novim kreativnim radovima i izazovima koji su pred nama.