Svečani prijem nagrađivanih učenika i mentora u školskoj godini 2015./2016.

Svečanim prijemom učenika i njihovih mentora koji su u školskoj godini 2015/2016. na natjecanjima i smotrama u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini, Primorsko-goranska županija još je jednom istaknula važnost vrednovanja izvrsnosti u procesu obrazovanja.

Župan Zlatko Komadina i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin uručili su pohvale i prigodne darove učenicima Luciji Spoja, Lei Labrović, Antoniju Filipoviću i Jurici Vlahoviću i mentoricama Ines Milčić i Lauri Herceg.

"Najvrijednije je u učenike ugraditi potrebu i ljubav prema znanju i svome kraju kako bi postali vrijedni članovi svoga društva", istaknuo je župan Komadina u svom obraćanju prisutnima, dodavši da je više od 200 djece prvoplasirano u raznim natjecanjima u mnogim predmetima.

"Kvaliteta rada naših učitelja, mentora i djece dalje rezultate, a njihov kreativni potencijal se u svakom pogledu pokazuje, oslobađa i biva prepoznat u Republici Hrvatskoj", rekao je župan.