Natječaj za djecu i mlade SFera

Dragi učenici, veliko nam je zadovoljstvo izvijestiti vas o rezultatima SFerinoga literarnog i likovnog natječaja za djecu i mlade.

Na ovaj je natječaj pristiglo ukupno 455 literarnih i 1 690 likovnih radova, mahom vrlo kreativnih. Konkurencija je bila vrlo oštra i žiri za dodjelu nagrada bio je pred velikim izazovom kako odabrati one najbolje. Datoteku s popisom nagrađenih učenika – ovogodišnjih dobitnika nagrada SFERICA - primili ste mailom, uz ovaj dopis.

Nagrađenim učenicima nagrade će biti uručene na svečanoj skupštini SFere koja će se održati u sklopu najveće hrvatske SF konvencije, SFeraKona, i to u subotu 16. 5. 2015. g. u 20:00 sati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (Unska 3, Zagreb, ulaz s Vukovarske avenije). Zemljovid fakulteta, odnosno prostora u kojemu se održava konvencija, radi lakšega snalaženja bit će dostupan na stranici konvencije http://sferakon.org.

Učenici (i roditelji i/ili mentori) koji će doći na svečanu dodjelu nagrada imaju na dan dodjele nagrade besplatan ulaz na SFeraKon.

 

Popis nagrađenih

Trinaesto svjetsko čudo

1. nagrada za likovni rad: ANTONIO FILIPOVIĆ, 2.r., Škola za primijenjenu umjetnost, Rijeka

2. nagrada za likovni rad: STELA SMIRNOV, 4.r., Škola za primijenjenu umjetnost, Rijeka

3. nagrada za likovni rad: ANDREA CIGROVSKI, 3.r., Škola za primijenjenu umjetnost, Rijeka

 

Vremenski paradoks

1. nagrada za likovni rad: LEA LABROVIĆ, 3.r., Škola za primijenjenu umjetnost, Rijeka

2. nagrada za likovni rad: LUCIJA RAKOŠ, 4.r., Škola za primijenjenu umjetnost, Rijeka

3. nagrada za likovni rad: SARAH KAPITANIĆ, 2.r., Škola za primijenjenu umjetnost, Rijeka

 

Laura Herceg, mag.educ.art

 

Antonio Filipović, 2. razred Stella Smirnov, 4. razred Andrea Cigrovski, 3. razred Lea Labrović, 3. razred Lucija Rakoš, 4. razred Sarah Kapitanić, 2. razred jquery lightbox video playerby VisualLightBox.com v5.7