JOŠ JEDAN USPJEH NAŠIH UČENIKA – projekt Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva

U sklopu proslave Dana sv. Vida u Salonu Grada Rijeke dodijeljene su nagrade i priznanja za najbolje uređene izloge unutar projekta u užem središtu grada Rijeke.
Izlozi prodavaonice "Flair", cvjetarne "Mimoza" i prodavaonice "Torbica" prepoznati su kao najbolje uređeni izlozi. Iza dizajna tih izloga stoji rad naših učenica; prva je nagrada dodijeljena za uređenje izloga prodavaonice obuće "Flair";  autori toga rada su bile Anja Šebenik, Ivana Ružić i Tea Prelovšek (mentorica Nives Papandopulo, prof.);
drugu je nagradu osvojio izlog cvjetarne "Mimoza", koji je pod mentorstvom Nine Bačić Mencer, prof. osmislila naša učenica Izabela Kučina kojoj je to i završni rad;
treća je nagrada dana za uređenje izloga prodavaonice "Torbica", Ornela Domijan učenica je koja je domišljato osmislila prostor izloga uz stručno vodstvo mentorice Nine Bačić Mencer, prof.

Škola za primijenjenu umjetnost dobitnik je priznanja za uspješnu suradnju s riječkim poduzetnicima. Učenici aranžersko-scenografskog i grafičkog dizajna uspješno su uredili čak 12 poslovnih prostora, odnosno 25 izloga uređenih pod vodstvom mentorice Nine Bačić Mencer.

Daniela Samaržija, prof. hrvatskog jezika i književnosti

 

Izlog prodavaonice "Flair"

 

Autorice nagrađenog izloga