Projekt RADAя

 

Dragi bivši učenici/e,

dobili smo informaciju o programu namijenjenom nezaposlenim mladim osobama ili mladima koji čekaju na polaganje državne mature i upis fakulteta. Riječ je o besplatnom programu RADAR koji nudi osposobljavanje za radnike na visinskim radovima, voditelje brodica B i C kategorije, administratore u sportskim organizacijama i asistente na EU projektima. Ili ako ne želite promijeniti karijeru možete ići na rekreativno penjanje ili jedrenje, steći ECDL diplomu, obnoviti, naučiti ili usavršiti strani jezik, vidjeti što je sve potrebno za samozapošljavanje i družiti se sa svojim vršnjacima kroz neformalne vikend radionice u Gorskom kotaru.

Uvjet za prijavu je da imate 15 do 29 godina, da nemate potpisan ugovor o radu, da niste upisani u srednju školu, na fakultet ili ustanovu za obrazovanje odraslih te da zadnja 4 mjeseca niste na Zavodu za zapošljavanje.

Ako niste sigurni zadovoljavate li uvjete slobodno nazovite na

+385 51 320 280

A ako ste sigurni, popunite prijavnicu na Internet stranici CTK Rijeka (https://www.ctk-rijeka.hr/hr/prijavi-se-na-projekt-radar) ili u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, Rijeka) gdje uživo možete razjasniti sve detalje i uz pomoć zaposlenika ispuniti svu dokumentaciju potrebnu za prijavu na projekt.

Ukoliko spadate u ovu skupinu, toplo vam preporučujemo da se prijavite na sudjelovanje u projektu Radar i na taj način naučite neke nove životne vještine koje će vam zasigurno pomoći u pronalasku posla. A i odlična je prilika da se ponovo družite.

Dajte si priliku!

 

Info dokumenti:

Projekt RADAr info

Projekt RADAr za škole